Адвокат Силвия Салтирова-Радкова

Професионални правни услуги за Вас и Вашия бизнес

Процесуално представителство

Представителство пред всички вички съдебни и административни органи

Една от основните дейности, които всеки адвокат осъществява е процесуалното представителство. То се налага в случаите, когато искате да заведете дело или вече има образувано съдебно дело.

 

Кога да потърсите правна помощ?

Винаги съветвам моите клиенти да потърсят професионална консултация възможно най-рано. Много често хората смятат, че могат да се справят с проблема сами, като потърсят информация в интернет или съвет от приятел, който вече е минал по този път. Привидно тактиката работи, но недостатъците й се откриват прекалено късно.

Трябва да знаете, че съдебните дела следват строго определени правила, срокове и процедури. В някои случаи пропускането на тези срокове може да бъде фатално и да доведе до неблагоприятни последици за Вас. При това, едно сравнително лесно дело, може да се превърне в истинско предизвикателство за Вашия адвокат, а от сложността на делото зависят и Вашите разходи.

Практиката показва, че навременната намеса на адвокат може да Ви спести:

  • разходването на допълнителни средства;
  • излишни нерви и стрес;
  • време;
  • разочарования.

За въпроси

Може да използвате формата за контакт или да се свържете с мен

на email office@saltirova-radkova.com

тел. 02 950 25 14

моб. 0882 820684

2017 © Адвокат Силвия Салтирова-Радкова. Всички права запазени

Копирането и използването на която и да е част от съдържанието на този сайт е позволено само при изричното посочване на източника.

Информацията от този сайт няма характер на правна помощ и не създава правна връзка адвокат-клиент с потребителите на сайта.